ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Από το 1969, έτος ίδρυσης του ΚΟΑ, μέχρι και σήμερα ο αθλητής και η αθλήτρια βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού. Αποστολή του ΚΟΑ είναι να συμβάλλει ώστε ο κυπριακός αθλητισμός να ανεβαίνει διαρκώς επίπεδο και να εκπροσωπεί επάξια την Κύπρο μας στο εξωτερικό.

Μέσα από τους Σχεδιασμούς του ο Οργανισμός στηρίζει όλες τις βαθμίδες του αθλητικού οικοδομήματος. Άλλωστε οι αθλητές και οι αθλήτριές μας με τις επιτυχίες και τις διακρίσεις τους αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές της χώρας μας στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα. Αυτοί είναι το παρόν και το μέλλον για την πρόοδο και ανάπτυξη του αθλητισμού και αποστολή μας είναι να τους παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες άθλησης ώστε να μπορούν να επικεντρώνονται απερίσπαστοι στις προπονήσεις και τους αγώνες τους.

Στο πλαίσιο αυτό και γνωρίζοντας καλά ότι οι υποδομές είναι καθοριστικής σημασίας για τον αθλητισμό μας, η δημιουργία ή και αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων βρίσκεται στις προτεραιότητές μας, με τη συνδρομή πάντα της Πολιτείας.

Ο ΚΟΑ θα συνεχίσει να εργάζεται με ζήλο, αφοσίωση, ισονομία, ανιδιοτέλεια και αξιοκρατία και πάντα με οδηγό την χρηστή διακυβέρνηση για την περαιτέρω πρόοδο του κυπριακού αθλητισμού.