Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ στο Beach Volleyball CEV Continental CUP Ανδρών – Γυναικών και συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας

10/06/2019

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης τίμησε με την παρουσία του, τους αγώνες της πρώτης φάσης του Beach Volleyball CEV Continental CUP Ανδρών και Γυναικών, που διοργανώθηκε με επιτυχία το Σαββατοκύριακο 8 – 9 Ιουνίου 2019 στη Λάρνακα.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης σε συνεργασία με τον Δήμο Λάρνακας διοργανώνουν αυτή την κορυφαία Ευρωπαϊκή εκδήλωση του Μπήτς Βόλεϊ, η οποία τυγχάνει και της στήριξης του ΚΟΑ. Στο περιθώριο της διοργάνωσης ο Πρόεδρος του ΚΟΑ συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Αλεξάντερ Μπόρισιτς, στην παρουσία και του Πρόεδρου της ΚΟΠΕ Μιχάλη Κρασιά. Στη συνάντηση συζήτησαν θέματα που αφορούν την ανάπτυξη του Βόλεϊ, καθώς και για τις διοργανώσεις πετόσφαιρας και μπήτς βόλεϊ σε τοπικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο. Τη διοργάνωση παρακολούθησαν και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ Κωστάκης Κουκκουλής και Ανδρόνικος Ανδρονίκου.