Ο ΚΟΑ συγχαίρει τους αθλητές μας που κατέκτησαν χρυσό, αργυρό και χάλκινο μετάλλιο στο Τζούντο, στη Σκοποβολή, στο Μπήτς Βόλεϊ γυναικών και στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση στην τρίτη μέρα των ΑΜΚΕ

31/05/2019

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού συγχαίρει θερμά τους αθλητές μας στο Τζούντο, στη Σκοποβολή, στο Μπήτς Βόλεϊ γυναικών και στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση, που κατέκτησαν χρυσό, αργυρό και χάλκινο μετάλλιο στην τρίτη μέρα των 18ων Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης (ΑΜΚΕ) στο Μαυροβούνιο.

Στο Τζούντο στα ομαδικά οι άνδρες και οι γυναίκες κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο αντίστοιχα. Η ομάδα των ανδρών αποτελείτο από τους Γιώργο Μπαλαρτζισβίλι, Ρούντολφ Κουρτίδη και Γιώργο Κρουσσανιωτάκη. Η ομάδα των γυναικών με Νίκολα Ευριπίδου και Σοφία Ασβεστά. Στη Σκοποβολή (Τράπ) ο Νικόλας Κυριάκου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και ο Ανδρέας Μακρής το χάλκινο. Στο Μπήτς Βόλεϊ γυναικών οι Μαριώτα Αγγελοπούλου και Ζωή Κωνσταντοπούλου πήραν το χρυσό μετάλλιο. Στην Επιτρπέζια Αντισφαίριση στο διπλό ανδρών οι Χρίστος Χριστόνοφ και Μάριος Γιάγκου κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο, ενώ στο διπλό γυναικών οι Κωνσταντίνα Μελετιέ και Λουϊζα Κουρέα πήραν χάλκινο μετάλλιο.