Ο ΚΟΑ συγχαίρει τον «χρυσούς» πρωταθλητές μας Ιωάννα Παφίτη, Μαρία Χριστοφίδου, Έλενα Αντωνίου, Πέτρο Καλαμαρά, Βασίλη Χριστοδούλου

19/03/2019

Έντονη και παραγωγική από πλευράς συγκομιδής μεταλλίων ήταν η συμμετοχή των αθλητών μας στην τρίτη μέρα του αγωνιστικού προγράμματος των Παγκόσμιων Ειδικών Ολυμπιακών Αγώνων 2019 που διεξάγονται στο Άμπου Ντάμπι.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές μας που κατέκτησαν χρυσά μετάλλια. Ιωάννα Παφίτη στην κολύμβηση, Μαρία Χριστοφίδου στο στίβο, Έλενα Αντωνίου στην ενόργανη γυμναστική, Πέτρο Καλαμαρά και Βασίλη Χριστοδούλου στο μπόουλιγκ. Τα συγχαρητήρια του ΚΟΑ και σε όλους τους άλλους αθλητές που κατέκτησαν αργυρά και χάλκινα μετάλλια στην τρίτη μέρα των αγώνων, αλλά και σε αυτούς που συμμετείχαν στα αγωνίσματα τους. Είναι με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που βλέπουμε τους νικητές της ζωής με τη θέληση και την αγωνιστικότητα τους να τιμούν και να προβάλλουν τη χώρα μας και να γεμίζουν όλους εμάς με ξεχωριστή περηφάνια, αποδεικνύοντας ότι οι έχουν και θέληση και τόλμη για διάκριση στον αθλητισμό. Ο ΚΟΑ θα συνεχίσει να στηρίζει πολύπλευρα την Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών. Τα θερμά συγχαρητήρια του Οργανισμού στους προπονητές των αθλητών, στην Ομοσπονδία, καθώς και στις οικογένειες τους.