Ο ΚΟΑ συγχαίρει τον Γιώργο Αχιλλέως και Άντρη Ελευθερίου για την κατάκτηση του Αργυρού μεταλλίου στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες

24/06/2015

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού συγχαίρει θερμά τον Γιώργο Αχιλλέως και την Άντρη Ελευθερίου για την κατάκτηση του Αργυρού μεταλλίου στο Μικτό Σκήτ, στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες – Μπακού 2015.

Οι δύο πρωταθλητές μας σε αυτούς τους διεθνείς κορυφαίους αγώνες, ανέδειξαν ακόμη μια φορά, ότι η Κυπριακή Σκοποβολή βρίσκεται πολύ ψηλά στο διεθνές στερέωμα. Η κατάκτηση του Αργυρού μεταλλίου, το πρώτο για τη χώρα μας σε τέτοιους υψηλού επιπέδου αγώνες, γεμίζει με χαρά και περηφάνια, πρώτα τους ίδιους τους πρωταγωνιστές αθλητές, την Ομοσπονδία τους, αλλά και τη διαχρονική άνοδο του Κυπριακού Αθλητισμού. Ο ΚΟΑ μέσα από τους Σχεδιασμούς του, θα συνεχίσει να στηρίζει την πορεία των Γιώργου Αχιλλέως και Άντρης Ελευθερίου, όπως και όλων των άλλων πρωταθλητών μας με την προσδοκία για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις. Τα συγχαρητήρια του Οργανισμού στη ΣΚΟΚ και στον προπονητής τους, Πιέτρο Τζένκα.