ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΠΗΓΑΣΟΣ


ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ: 2001

Η Ομοσπονδία Αλεξιπτωτιστών Κύπρου Πήγασος έχει αποστολή και στόχο την προώθηση και ανάπτυξη του αλεξίπτωτου στην Κύπρο. 

H Ομοσπονδία προσφέρει εκπαιδευτικά ταξίδια και σεμινάρια σε συνεργασία με διάφορες ευρωπαϊκές ζώνες ρίψεως  γιά εκπαίδευση νέων και έμπειρων αλεξιπτωτιστών με σκοπό την ανάπτυξη δεξιοτήτων και την ασφάλεια. 

Η Ομοσπονδία αποτελείται από διάφορες ομάδες αλεξιπτωτιστών, οι οποίες είναι εξειδικευμένες σε διάφορες τεχνικές και στυλ αλεξιπτωτισμού  με κύρια αγωνιστική έμφαση στό στύλ προσγέιωσης ακρίβειας (landing accuracy).

Η ομάδα ακριβείας είναι μια εξειδικευμένη ομάδα αλεξιπτωτιστών που επικεντρώνεται στην ακριβή προσγείωση με αλεξίπτωτο σε συγκεκριμένα στόχους. Οι αλεξιπτωτιστές της ομάδας ακριβείας εκπαιδεύονται σε διάφορες τεχνικές και στρατηγικές για να επιτύχουν την ακριβή προσγείωση σε στόχους όπως μια στενή περιοχή ή ένα συγκεκριμένο σημείο στο έδαφος και αγωνιστικά σε δίσκο 16 εκατοστών. Αυτή η ικανότητα απαιτεί υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης και εκπαίδευση.

Η ομάδα επιδείξεων της Ομοσπονδίας Αλεξιπτωτιστών Κύπρου Πήγασος παρέχει μια εντυπωσιακή και συναρπαστική εμπειρία στο κοινό και προωθεί το αλεξίπτωτο ως μία εντυπωσιακή και ασφαλή  αθλητική δραστηριότητα. 

Επιπλέον, παρέχει στους αλεξιπτωτιστές της ομοσπονδίας μια ευκαιρία να εξελιχθούν σε εξειδικευμένους αλεξιπτωτιστές και να αναπτύξουν τις ικανότητες τους 

ΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
 • Πρόεδρος: Ιάκωβος Παπέτας
 • Γραμματέας: Χριστόφορος Λαζαρίδης
 • Ταμίας: Πιερής Χατζηλούκας
 • Υπεύθυνος: Εκπαίδευσης και ασφάλειας - Παναγή Πανίκος

Κωνσταντίνος Σταύρου

  Σημείωση: Συμπληρώνοντας την πιο κάτω φόρμα επικοινωνίας, αλληλογραφείτε ΜΟΝΟ με την Ομοσπονδία και ΟΧΙ με τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού.

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ
  Ιάκωβος Παπέτας
  skydivepegasus@gmail.com
  99623718
  Ονομα αρχείου ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ